När pengarna inte finns där

Gott nytt år allesammans. Förhoppningsvis har du ätit rejält med julmat och firat in det nya året med optimism. Nytt år innebär alltid nya möjligheter och många tar tillfället i akt att sätta upp ett och annat nyårslöfte. Kanske har du själv satt upp något nyårslöfte eller allmänt har något mål för 2012? Det hoppas i alla fall vi att du har för det här med mål är väldigt viktigt. För utan mål och visioner är det lätt att vandra runt utan riktning och lätt att känna att man inte kommer någonstans.

 

Var alltid långsiktig

När man sätter upp mål är det viktigt att man ser långsiktig och inte ger upp för lätt. För nästan alltid så stöter man på hinder på vägen. Kanske är det motivationen som tappas, eller så orkar man bara inte följa upp. I vilket fall så gäller det att vara tålmodig, för är man villig att hålla ut så blir belöningen oftast väldigt stor.

Vilka bidrag kan du söka

Ibland kanske vi har det extra ansträngt rent ekonomiskt. Då kan det vara bra att söka bidrag som gör att man får ekonomin att gå runt. Vilka bidrag har du rätt till? Varför inte börja med att läsa här på Bidragsguiden.nu? Här hittar du massvis med nyttig information där du även kan läsa om hur just du söker de olika bidragen.

Gott nytt år och god fortsättning önskar vi på bidragsguiden.nu

För många handlar dessa mål om träning eller ekonomi. Kanske vill man träna bort de där extra kilona som man lyckades lägga på sig för all julmat. Eller kanske har du planer på att lägga undan pengar varje månad så att du sedan har råd med den där drömresan? I vilket fall som helst så är det bra mål.